ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / 16ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 25ΑΡΑΣ

Αισιόδοξος για νέες επιτυχίες ο Ευάγγελος Κοζομπόλης

  11.12.2022 12:18       453

Όλα είναι έτοιμα στη Μελβούρνη (Αυστραλία) για να ανοίξει η αυλαία του 16oυ Παγκόσμιου πρωταθλήματος 25άρας πισίνας (13-18 Δεκεμβρίου).

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τρεις κολυμβητές, τους Απόστολο Χρήστου, Κρίστιαν Γκολομέεβ και Ανδρέα Βαζαίο, που συνοδεύονται από τον προπονητή Παναγιώτη Βελέντζα.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ευάγγελος Κοζομπόλης, αναφέρει σχετικά στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Ε.:

«Υπάρχει μεγάλη προσμονή για την κορυφαία Παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης της Χειμερινής περιόδου, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί στην Μελβούρνη, μια πόλη της Αυστραλίας με πάρα πολλούς Έλληνες, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας. Η προετοιμασία των πρωταθλητών μας Α. Χρήστου, Κ. Γκολομέεβ και Α. Βαζαίος έχει «κυλήσει» ομαλά. Οι μεγάλες ικανότητές τους είναι δεδομένες, όπως και η αγωνιστικότητά τους. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους και να δοθεί η δυνατότητα για ακόμα μια φορά σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, να ζήσει στιγμές χαράς και Εθνικής υπερηφάνειας, ανάλογες με αυτές που μας έχουν χαρίσει απλόχερα οι συγκεκριμένοι αθλητές τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα παιδιά και στον συνοδό προπονητή της αποστολής μας Παναγιώτη Βελέντζα».

Περισσότερα για την παρουσία των κολυμβητών μας, ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος