ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΠΑΘΛΟ NOVASPORTS

"Αισιόδοξος για το μέλλον"

  26.05.2016 15:21       678

Ο Γιάννης Φουντούλης, ο περιφερειακός του Ολυμπιακού κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο novasports για τον καλύτερο υδατοσφαιριστή της Α1. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που γίνεται κάτι τέτοιο και ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος περισσότερο για τις ομαδικές διακρίσεις μέσα από τις οποίες κέρδισε αυτό το βραβείο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Γιάννης Φουντούλης - Νικητής επάθλου NOVASPORTS

"Νιώθω πολύ χαρούμενος που κερδίζω αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή να ψηφίζεται ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Σίγουρα το γεγονός ότι ταυτόχρονα εκπληρώθηκαν και οι ομαδικοί μας στόχοι μεγαλώνει αυτή τη χαρά και ταυτόχρονα με γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Είναι πολύ σύνηθες να ευχαριστεί κάποιος τους συμπαίκτες του, αλλά σε ένα ομαδικό άθλημα αυτοί είναι που παίζουν πρωταρχικό ρόλο για να έρθει και η ατομική διάκριση. Έχω την τύχη και τη χαρά να έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες τόσο σαν αθλητές, όσο και σαν χαρακτήρες".

Τέλος αναφέρθηκε και στο μεγάλο στόχο, το final-6 της Βουδαπέστης:

"Αποτελεί για μας όνειρο να φέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης. Πάμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για κάτι πολύ μεγάλο".

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ