ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αλέξανδρος Γούνας

«Αισιοδοξούμε για την πρόκριση»

  02.03.2012 11:35       931

Χθες το απόγευμα έγιναν γνωστοί οι εκλεκτοί του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντράγκαν Άντριτς, για την προετοιμασία για το προολυμπιακό και τα παιχνίδια του World League.

Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Γούνας (ΦΩΤΟ), ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις κλήσεις της εθνικής:

«Είναι μία ακόμα προετοιμασία και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, όπως άλλωστε ήταν και στην προηγούμενη».

Ο διεθνής περιφερειακός αναφέρθηκε και στις επιστροφές των «παλιών» Δεληγιάννη και Χατζηθεοδώρου, έπειτα από μακροχρόνια απουσία: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην εθνική και θα προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αγωνίζονται πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και μπορούν να προσδώσουν εμπειρία στην ομάδα και να είναι έτοιμοι για τα δύσκολα. Η παρουσία τους θα είναι καλή και για τα αποδυτήρια».

Για τα παιχνίδι με την Τουρκία και τη Ρουμανία για τα προκριματικά του World League, ο παίκτης της Βουλιαγμένης σχολίασε: «Σίγουρα θα είναι ευχάριστο αν καταφέρουμε να περάσουμε στα τελικά. Δεν είναι ακατόρθωτο. Εφόσον χάσουν οι Ρουμάνοι από τους Ισπανούς θα πρέπει να τους κερδίσουμε με 3 γκολ διαφορά για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Η ενδεχόμενη παρουσία μας στα τελικά της διοργάνωσης θα είναι πολύ θετικό για την ομάδα, καθώς εκεί θα βρίσκονται όλες οι καλές ομάδες».

Τέλος, για το μεγάλο στόχο του προολυμπιακού ο Αλέξανδρος Γούνας ανέφερε ότι: «Σίγουρα μπορούμε να αισιοδοξούμε για την πρόκριση. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε νίκες απέναντι στις ομάδες του ομίλου μας. Πιστεύω πως έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Βέβαια τα πάντα είναι ρευστά και θα δούμε τι θα γίνει».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος