ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Ακάθεκτος ο Εθνικός, εντυπωσιακό διπλό στον Άλιμο με ανατροπή, 13-9 τον Υδραϊκό

  19.03.2022 19:45       641

Έχει πάρει φόρα ο Εθνικός Πειραιά και πέρασε με εντυπωσιακό "διπλό" από τον Άλιμο και μάλιστα με ανατροπή. Οι κυανόλευκοι του Πειραιά επιβλήθηκαν με 13-9 του Υδραϊκού για την 4η αγωνιστική του G2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και έφτασαν τους 34 βαθμούς, δύο πίσω από τους πρωτοπόρους Υδραϊκό και ΓΣ Περιστερίου.

Ο Υδραϊκός, παρά τις πολλές απουσίες (έλειπαν οι Γιάνκοβιτς, Άντζιτς, Φώσκολος, Βαλαβάνης, Πωλωγεώργης), κατάφερε να προηγηθεί με 8-4. Οι κυανόλευκοι του Πειραιά επανήλθαν, ισοφάρισαν σε 8-8, αλλά ο Υδραϊκός ξαναπέρασε 9-8. Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα του Βολτυράκη δεν είχε εναλλακτικές λύσεις, δεν άντεξε και παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Εθνικού τα τελευταία λεπτά. Ο Εθνικός είχε επίσης απουσίες, καθώς αγωνίστηκε χωρίς τους Χαραλαμπόπουλο, Κόχειλα, Τεσάνοβιτς.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-13

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-1, 2-5, 0-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης: Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 1, Αλμύρας 1, Μπλάνης 1, Χατζηγούλας 3, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Τζόκας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 3, Βαλλιανάτος 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 2, Δερμιτζάκης, Μπεριστιάνος 3, Γαρδέρης, Σάβελιτς 2, Λεσιώτης, Ζωγράφος, Καραμπάτης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής