ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ / ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ακόμα τρία Πανελλήνια ρεκόρ την πρώτη ημέρα

  11.07.2019 20:52       1601

Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών,  στους Παίδες και τις Κορασίδες, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (11/7) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, όπου σημειώθηκαν τρία ακόμα Πανελλήνια ρεκόρ.

Ο Κωνσταντίνος-Εμμανουήλ Στάμου, μετά το ρεκόρ στα 100μ πεταλούδα στην πρωϊνή προκριματική κούρσα, έκανε νέα Πανελλήνια επίδοση Παίδων στον τελικό, με χρόνο 54.67, κατακτώντας παράλληλα το χρυσό μετάλλιο. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ιωάννης Κοντοβάς (2ος) με 56.91 και ο Χρήστος Μουσίκας (3ος) με 56.97.

Στα 4Χ100μ ελεύθερο mixed σημειώθηκαν δύο Πανελλήνια ρεκόρ Παίδων-Κορασίδων α’. Το πρώτο πέτυχε ο σύλλογος του Κολεγίου Ντερή από τον Κωνσταντίνο-Εμμανουήλ Στάμου, τον Αριστοτέλη-Σπυρίδωνα Βαρότση, τη Χρυσούλας Μητράκου και την Ιωάννα Γεωργοπούλου με 3:47.27, στην πρώτη σειρά, όμως ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, με τον Νίκο Τουλούμη, τον Λουκά Μαρίνο, την Ανθή Λύρα και την Νεφέλη-Μαρία Κουμπένα, το κατέρριψε στη δεύτερη σειρά με 3:46.70 και κατέλαβε, παράλληλα, την 1η θέση, αφήνοντας στη 2η το Κολλέγιο Ντερή. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο ΠΑΟΚ με 3:48.13.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης, με το τέλος της πρώτης ημέρας, δήλωσε: «Οι αγώνες, έως τώρα, έχουν κυλήσει πολύ καλά και οι 4 Πανελλήνιες επιδόσεις δείχνουν ότι θα δούμε εξαιρετικές επιδόσεις και τις επόμενες ημέρες. Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι».

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.