ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Απόστολος Χρήστου

«Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

  13.07.2013 21:36       1009

ΦΩΤΟ: Ο Απόστολος Χρήστου στο βάθρο των νικητών

Τα συναισθήματά του για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε πριν λίγο στο Πόζναν ο Απόστολος Χρήστου, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μετά την επιτυχία του στον τελικό των 50μ. ύπτιο Εφήβων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.

«Ήταν μια πάρα πολύ καλή επίδοση, η οποία μου χάρισε και το χάλκινο μετάλλιο. Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχω κάνει, πραγματικά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανέβηκα στο βάθρο.

Αυτή την επιτυχία, την οφείλω πρώτα απ’ όλα στον προπονητή μου, κ. Γιάννη Ορφανίδη, που χωρίς αυτόν δε θα είχα φτάσει ως εδώ, αλλά και στην οικογένειά μου, που μου παρέχει ό,τι χρειάζομαι και είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου, αλλά και την Ομοσπονδία για τη βοήθεια που μου πρόσφερε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστου.

Γιάννης Ορφανίδης: «Τεράστια επιτυχία παρά τις ατυχίες»

Στην πολύ μεγάλη επιτυχία του αθλητή του, παρά τις αντιξοότητες και τις ατυχίες που είχαν να φέρουν εις πέρας, αναφέρθηκε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γιάννης Ορφανίδης:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτό που καταφέραμε. Φτάσαμε στο βάθρο, εν μέσω πολλών ατυχιών, μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στο δρόμο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Ομοσπονδία και τον Γ.Σ. Περιστερίου για τη στήριξή τους, αλλά και όλους αυτούς που ήταν δίπλα μας όλη αυτή τη χρονιά. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος