ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2020

Ακόμη ένα Πανελλήνιο ρεκόρ στο ΟΑΚΑ

  28.07.2020 13:58       1266

Με ακόμη ένα Πανελλήνιο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, του ενοποιημένου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αναπτυξιακών Κατηγοριών (Έφηβοι / Νεάνιδες, Παίδες / Κορασίδες, Παμπαίδες/ Παγκορασίδες Α', Β').

Τα κορίτσια της ομάδας του ΑΣΚ Ντερή (Αναστασία Μπούτου, Χριστίνα- Δέσποινα Κακάμπουρα Κυριακή Σταυροπούλου και Σπυριδούλα- Ίρις Καλαμπαλίκη), στα 4Χ200μ. ελεύθερο με επίδοση 9.09.02 κατέρριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’.

Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται αύριο (29/07), ενώ έχουν  ολοκληρώθηκαν οι αγώνες σε 5 περιφέρειες (Κρήτη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Θεσσαλία, Ιωάννινα και Πελοπόννησο).

Στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχουν περίπου 500 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, με τον Κωνσταντίνο Ζαχαριάδη να πραγματοποιεί πολύ καλή κούρσα στα 400μ ελεύθερο Παίδων, με χρόνο 4.00.88, ενώ στα 50μ. πεταλούδα, ξεχώρισε η επίδοση (28.85) της Ηλέκτρας Μαγκώτσιου στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’.

Μετά το πέρας της τέταρτης ημέρας ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Βαγγέλης Βούλτσος, σημείωσε: «Το πρωτάθλημα εξακολουθεί να διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ υπευθύνων, προπονητών και αθλητών και όλα κυλούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας. Οι επιδόσεις ήταν καλύτερες από ότι θα περιμέναμε από τους αθλητές και πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε πολύ καλούς χρόνους και στο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ».

Σημείωση: Τα αποτελέσματα που φιλοξενούνται στα κάτωθι link, είναι προσωρινά και τοπικά, αφού αναφέρονται στους αγώνες της κάθε περιφέρειας ξεχωριστά. Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα γίνουν γνωστά στο τέλος της εβδομάδας, αφού πρώτα ενοποιηθούν.

Τα αποτελέσματα στην Αθήνα ΕΔΩ και στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ .

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.