ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών

Ακόμη μια εύκολη νίκη για την Εθνική

  10.09.2012 11:49       773

Το δύο στα δύο έκανε η εθνική ομάδα Νεανίδων στο Τσέλιαπινσκ της Ρωσίας, όπου διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Ουκρανίας με 17-4 και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε η Ζάντου, η οποία πέτυχε 5 γκολ!

Όπως τόνισε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μορφέσης, το τουρνουά για την Εθνική μας ξεκινάει αύριο, καθώς αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ρωσία, παιχνίδι που σίγουρα θα αποδειχθεί καθοριστικό για την τελική βαθμολογία του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-0, 2-0, 6-2

Τα γκολτης ελληνικής ομάδας: Άλκηστις Μπενέκου 3, Τζελέπη 1, Πλευρίτου Ελευθερία 2, Ζάντου 5, Ξενάκη 1, Βασιλική Διαμαντοπούλου 2, Κοντογιάννη 3

Δηλώσεις Γιώργου Μορφέση: «Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι άξιο σχολιασμού. Η διοργάνωση για εμάς ξεκινά αύριο. Παρ’ όλα αυτά, οι εμφανίσεις μας με δύο αδύναμες ομάδες δείχνουν μια ομάδα άπειρη, που δεν μπορεί να κρατήσει ίδιο ρυθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να υποκύπτει σε εύκολα λάθη σε άμυνα και επίθεση».

Φωτογραφία από το πρόσφατο Pythia Cup στην Ιτέα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος