ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Άκρως ανταγωνιστική η ΑΡΓΩ στο Κύπελλο Άνοιξης

  08.04.2013 18:42       707

Με την ΑΡΓΩ να κατακτά τέσσερα χρυσά, πέντε ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, ολοκληρώθηκε χθες το Κύπελλο Άνοιξης που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά. Με πρωταγωνίστρια την Φωτεινή Ρέκκα στα Κορίτσια, η οποία κατέκτησε τρεις πρωτιές και τον Παναγιώτη Τοσούνη στα Αγόρια με μία πρώτη και δύο δεύτερες θέσεις, η ΑΡΓΩ ήταν άκρως ανταγωνιστική και ανέβασε το επίπεδο της διοργάνωσης με τα προγράμματα των αθλητών της.

Φωτεινή Ρέκκα: «Δύσκολες συνθήκες για άλλη μια φορά»

«Οι αγώνες ήταν για άλλη μια φορά κάτι το διασκεδαστικό για εμάς, αν και δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, απόρροια της πολύ μικρής συμμετοχής. Κυρίως λόγω οικονομικών προβλημάτων, πολλά παιδιά δεν συνεχίζουν μετά από κάποια ηλικία, αφού τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις μας αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες.

Πρέπει όμως όλοι μας, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, να είμαστε πάντα έτοιμοι, σε όλους τους αγώνες που καλούμαστε να συμμετέχουμε. Χρειάζεται πολύ κόπο, σκληρή δουλειά και αρκετές θυσίες στην καθημερινότητά μας, για να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε σωστά αυτό που αγαπάμε.»

Παναγιώτης Τοσούνης: «Καλύτεροι αγώνα με αγώνα»

«Οι αγώνες ήταν πολύ καλοί και με αρκετό ανταγωνισμό, τουλάχιστον για εμένα προσωπικά. Αν και μου επιβλήθηκε ποινή σε μία μου βουτιά, δεν το έβαλα κάτω και προσπάθησα μέχρι το τέλος, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρω την πρώτη θέση.

Τώρα πια, θέλουμε στους επόμενους αγώνες να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερα προγράμματα. Στόχος όλων μας στην ομάδα είναι να βελτιωνόμαστε αγώνα με αγώνα. Παρά τα αρκετά προβλήματα στις προπονήσεις μας, όπου το νερό δεν είναι στην θερμοκρασία που θα έπρεπε, εμείς προσπαθούμε να είμαστε πάντα έτοιμοι για τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος