ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Άκρως πετυχημένη χρονιά το 2018»

  25.12.2018 14:56       692

Το άθλημα της Καλλιτεχνικής γνώρισε, για άλλη μία χρονιά, πολλές διακρίσεις, τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, αλλά και των νεανίδων/εφήβων στις μεγάλες Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις δείχνουν πως το μέλλον ανήκει σε αυτούς τους αθλητές και υπάρχει πλούσιο ταλέντο. 

Το 2019 είναι χρονιά «ορόσημο», καθώς  οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις θα οδηγήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, που είναι και ο μεγάλος στόχος των αθλητών.

Στο πλαίσιο των εορτών και την άφιξη του νέου έτους, η ομοσπονδιακή τεχνικός, Μαρία Θηβαίου, αναφέρθηκε στους στόχους για το 2019 και την ελπίδα για εισιτήριο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο: «Το 2018 ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά, καθώς πετύχαμε τους μεγάλους στόχους και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο νέο έτος. Φέτος, η ομάδα εχει ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα και ελπίζουμε η φρεσκάδα και η πίστη της, να μας οδηγήσει σε, ακόμα, καλύτερα αποτελέσματα. Εύχομαι το 2019 να είναι μια χρονιά «ορόσημο» για το άθλημα μας, σε Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητες και διοικούντες στο σώμα, στο μυαλό και την ψυχή. Επίσης, εύχομαι πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο και ολη η προσπάθεια που θα γίνει, να αποδώσει καρπούς».

Με τη σειρά της, η αθλήτρια Εβελίνα Παπάζογλου, έκανε το δικό της απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει, τονίζοντας τη φρεσκάδα των προσώπων στην Ελληνική αποστολή: «Το 2018 ήταν μία πολύ ωραία χρονιά. Ηταν αρκετά δύσκολη και επίπονη, αλλά το αποτέλεσμά της ήταν αρκετά καλό, δίνοντας τα εφόδια για να προχωρήσουμε στο μέλλον. Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει και ελπίζω να είναι γεμάτη επιτυχίες. Με την Εθνική ομάδα, φέτος, έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κορέα, τον Ιούλιο. Η ομάδα των γυναικών αποτελείται από καινούρια κορίτσια, τα οποία είναι πολύ πρόθυμα και έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, μαζί με τις προπονήτριές μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά, διότι πιστεύω, ότι θα πάνε όλα καλά και θα δείξουμε σε όλους ότι, αν και είμαστε μία τόσο μικρή ηλικιακά ομάδα, έχουμε όλες τις βλέψεις να φτάσουμε ψηλά. Με την Ευαγγελία, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις θέσεις που έχουμε στην παγκόσμια κατάταξη και να πάμε ακόμα καλύτερα, σε σχέση με το προηγούμενο Παγκόσμιο. Είμαστε ένα πολύ δυνατό ντουέτο και το καλό είναι ότι έχουμε πολλούς στόχους και κοινά όνειρα. Ο βασικός μας στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 και ο δρόμος προς το Τόκιο έχει ξεκινήσει. Έχουμε όραμα και είμαστε ενα δίδυμο, που έχουμε θέσει υψηλούς στόχους από την αρχή, γνωρίζοντας προς τα που βαδιζουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προπονήτριες μου, Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό μου τόσα χρόνια και ελπίζω να μην τις απογοητεύσω. Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω πω και στον σύλλογό μου, που με στηρίζει και είναι δίπλα μου τόσα χρόνια, όπως και στην παρτενέρ μου, την Ευαγγελία και σε όλες τις συναθλήτριες στο σύλλογο και στην Εθνική ομάδα, καθώς μαζί τους έχω ζήσει πολλές και όμορφες, ανθρώπινες και αθλητικές στιγμές. Τελειώνοντας, θέλω να ευχηθώ, το 2019 να φέρει μόνο υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο, καιώς είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω να μας βρει όλους με ενα χαμόγελο στα χείλη».

Γραφείο τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ