ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan Final-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Αναμένεται συναρπαστικός τελικός» - Βαγγέλης Πάτερος: «Ήμασταν αξιοπρεπείς, ζούμε το όνειρό μας»

  03.02.2023 21:28       462

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα του Αλίμου ΝΑΣ Betsson με 17-7 στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Stoiximan Final- του Κυπέλλου Γυναικών στην Πάτρα και ο προπονητής του Αλεξάνταρ Τσίριτς δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα, αλλά και στον Άλιμο. Παίξαμε δυνατά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, εξασφαλίσαμε τη νίκη και μετά χαλαρώσαμε, αλλά είναι φυσιολογικό.  Ο τελικός είναι πάντα δύσκολος και νομίζω θα είναι συναρπαστικός. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να κρατήσουμε τα σκήπτρα στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης που δείχνει πολύ δυνατός και ανταγωνιστικός».

Η διεθνής τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων Χρυσή Διαμαντοπούλου είπε: «Πήγαν όλα καλά στο παιχνίδι και θα συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στον τελικό. Ο αυριανός τελικός πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικός, αντάξιος των ονομάτων και της αξίας των δύο ομάδων, καθώς και η Βουλιαγμένη είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Ο κόουτς του Αλίμου Βαγγέλης Πάτερος τόνισε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια και σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που είχαμε παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Σήμερα παλέψαμε γερά απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, την καλύτερη στην Ευρώπη, που είναι καταπληκτική στην άμυνα. Ήρθαμε να διασκεδάσουμε τη συμμετοχή μας και να έχουμε αξιοπρεπή εμφανιση. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και στοχεύουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη είπε: «Ο Άλιμος ζει το όνειρό του με αυτή τη συμμετοχή στο Final-4 και έχει ακόμα περισσότερα όνειρα, όραμα, στόχο. Έχουμε όρεξη να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Αλλά κι εγώ χαίρομαι που με την επιστροφή αγωνίζομαι δυνατή και γεμάτη, σε υψηλό επίπεδο, έτοιμη να δώσω πολλά σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε πρόκληση».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής