ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αλεξία Καμμένου: «Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης»

  17.02.2024 16:49       1096

Η ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, Αλεξία Καμμένου ήταν σαφής και κατηγορηματική κατά την άφιξη από τη Ντόχα, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

: «Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης στον αγώνα για τη τρίτη θέση-είπε. Ήταν ένα ρίσκο, τα παιδιά δεν με «πρόδωσαν», δεν έκαναν κάποιο λάθος, αλλά μια διαιτητική απόφαση στοίχισε το εναντίον μας τελευταίο γκολ σε νεκρό χρόνο και τη δυνατότητα να πάμε στα πέναλτι. Η διαχείριση όλης της ομάδας ήταν υπέροχη. Όλοι ξέρουν ότι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο. Κρατάμε ότι δεν εγκαταλείψαμε ποτέ, παίξαμε σαν μαχήτριες, έχουμε βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια και υπομονή».

Πρόσθεσε η κ.Καμμένου: «Μεγαλύτερη αξία έχει η σημερινή από την προηγούμενη άφιξή μας, που είχαμε φέρει ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο και είχαμε πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα ξεπέρασε τον εαυτό της, δεν καταφέραμε στις λεπτομέρειες να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Εκτιμήθηκε όμως η προσπάθεια της ομάδας, και ευχαριστούμε πολύ για την υποδοχή. Η παρουσία του κόσμου δίνει επιπλέον δύναμη στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές. Αναγνωρίζετε η προσπάθειά τους.

Σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό το παγκόσμιο. Αχάριστοι δεν είμαστε, ενδεχομένως να χρειάζεται και λίγη περισσότερη υπομονή, να μην τα κατακτήσεις όλα γρήγορα. Δείξαμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Να είναι γερές οι κοπέλες, να μην έχει κάτι σοβαρό η Χρυσή Διαμαντοπούλου, να δουλέψουμε και να φέρουμε το μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί που θα έχει τεράστια σημασία. Βήμα βήμα, να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος