ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αλεξία Καμμένου: «Στο Παγκόσμιο θα είμαστε όπως πρέπει»

  31.01.2024 22:55       1093

Οι «μικροί» σε ηλικία οπαδοί της εθνικής μας ομάδας Υδατοσφαίρισης των Γυναικών ήταν οι…πρωταγωνιστές στη κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ, στο φιλικό απέναντι στις ΗΠΑ. Ενθάρρυναν όσο μπορούσαν τα κορίτσια στη διάρκεια της αναμέτρησης και μετά από αυτή, άρχισε το…κυνηγητό: για ένα σκουφάκι, ένα αυτόγραφο, μια φωτογραφία, οι διεθνείς και η Αλεξία Καμμένου δεν χάλασαν σε κανένα το χατήρι. Ίσα ίσα που το καταχάρηκαν.

Τόνισε η ομοσπονδιακός στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

 «Η προετοιμασία ήταν πολύ μικρή σε διάρκεια μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε, και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση με μια εξαιρετική ομάδα. Το σκορ μας αδικεί. Όταν παίξαμε συγκεντρωμένα και κοντρολαρισμένα και η άμυνα βελτιώθηκε και στην επίθεση παίξαμε με σωστό ρυθμό και περάσαμε ωραίες μπάλες. Θέλουμε βελτίωση στη παραπάνω που οι επιλογές μας ήταν βιαστικές. Αυτά τα τεχνικά συμπεράσματα βοηθάνε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, εν όψει μιας πολύ μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι το παγκόσμιο.

Πηγαίνουμε απαλλαγμένες από το άγχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά πηγαίνουμε με τη σοβαρότητα από το αποτέλεσμα που φέραμε στο ευρωπαϊκό. Και έτσι πρέπει να το δούμε. Θα προσπαθήσουμε για μια καλύτερη θέση από τις προηγούμενες φορές.

Είχαμε το πρόβλημα με τις τερματοφύλακες, έπαιξε μια περίοδο  η Διαμαντοπούλου, καθόλου η Σταματοπούλου, Σωτηρέλη και Καρύτσα προσπάθησαν για το καλύτερο. Έχουμε τρεις πολύ καλές φουνταριστές αλλά και με δυνατότητα να παίξουν και σε άλλη θέση. Ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα καθώς δοκιμάζουμε πράγματα, αλλά με την εικόνα που είχαμε είναι πλασματικό το αποτέλεσμα. Η διαφορά ήταν πολύ μικρότερη και ήμασταν στο γκολ - γκολ για μεγάλο διάστημα. Απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δείχνει ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Στο Παγκόσμιο θα είμαστε όπως πρέπει, χωρίς άγχος αλλά με ευθύνη για το τί πρέπει να κάνουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος