ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άλμα σωτηρίας ο ΝΑΟ Κέρκυρας, 10-7 στην Πάτρα τον ΝΟΠ

  09.02.2013 19:09       927

ΦΩΤΟ: Ο Μεζίλης (Νο 3) πέτυχε τρία γκολ για τον ΝΑΟΚ

Ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας ο ΝΑΟ Κέρκυρας και έκανε άλμα για τη σωτηρία του, καθώς επιβλήθηκε στην μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου "Αντώνης Πεπανός" στην Πάτρα του τοπικού ΝΟ Πατρών, για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με 10-7.

Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και το τελευταίο οκτάλεπτο και αποζημίωσε τους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας, όμως, που δεν είχε τον προπονητή του Μίλαν Τζώρτζεβιτς στον πάγκο (καθώς ήταν τιμωρημένος), αλλά τον συνεργάτη του Σπύρο Καρδόνα, έκανε τη διαφορά στο φινάλε και πήρε την υπερπολύτιμη νίκη. Ο ΝΟΠ παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Στο 4.19 πριν τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου αποβλήθηκε ο Πουλίδας από τον πάγκο με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 7-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-4, 3-1, 1-4

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης 1, Πολάτος, Κανελλόπουλος 2, Γουργουλέτης, Τοράκης 1, Φύκουρας, Μπέκοβιτς 3, Λεβεντάκος, Γκότσης, Καρβουντζής, Λιβαθηνός, Καλίτσης, Χρυσανθόπουλος, Λιμαράκης.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σπύρος Καρδόνας): Γαλανόπουλος, Γαλανός 2, Μεζίλης 3, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 1, Καλούδης, Βαογιατζόγλου, Κασίμης, Πουλίδας, Ζαρκαντζάς 2, Αποσκίτης 1, Τριαντάφυλλος, Νάτσης, Κουλούρης, Μελιδονιώτης.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Κωνσταντίνος Λιαπίκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής