ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Άλωσε" τα Χανιά ο ΠΑΟΚ, 10-7 και φουλ για πλέι οφ

  09.03.2019 17:59       711

Τεράστια εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου "άλωσε" το κολυμβητήριο των Χανίων στην Κρήτη, καθώς επιβλήθηκε με 10-7 του ΝΟΧ, για την 18η αγωνιστική, διατηρείται ισόβαθμος με τον Εθνικό στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τον 7ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που ηττήθηκε νωρίτερα στο Φάληρο από τον ΑΟΠΦ.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν τη διαφορά με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο και είχαν σε μεγάλη μέρα τον έμπειρο Διονύση Καρούντζο που πέτυχε 4 γκολ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΟΚ 7-10

Οκτάλεπτα: 1-0, 0-3, 4-5, 2-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος Τρ., Πετρόχειλος, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης, Λειψάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης 2, Μανιουδάκης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 4, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμάνιπακ 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής