ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άλωσε τη Γλυφάδα ο ΓΣ Περιστερίου, 8-6 τον ΑΝΟΓ

  04.10.2023 21:47       2817

Ένα σπουδαίο “διπλό” πανηγυρίζει ο ΓΣ Περιστερίου, που “άλωσε” την έδρα του ΑΝΟ Γλυφάδας, επικρατώντας με 8-6 στο μεταξύ τους ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών.

Έτσι οι Περιστεριώτες πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, δηλαδή έκαναν το 2/2, καθώς έχουν έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον ΝΟ Χίου για την 1η αγωνιστική. Η ομάδα του Κώστα Λούδη, μάλιστα, έσπασε το αήττητο σερί του ΑΝΟ Γλυφάδας που μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με έξι βαθμούς, όσους έχουν επίσης και οι Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης.

Το ματς ήταν ντέρμπι, με σκληρές μονομαχίες και κλειστές άμυνες και τον ΓΣΠ καλύτερο σε κρίσιμα σημεία, να παίρνει σημαντικό προβάδισμα (6-3) στο δεύτερο οκτάλεπτο και 5-8 στο τέταρτο και κατάφερε να έχει το πάνω χέρι μέχρι το τελικό 6-8. Κορυφαίος σκόρερ για το Περιστέρι ο Άγγελος Φώσκολος με 4 γκολ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 3-4, 0-2, 2-0, 1-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ 1, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Ηλιόπουλος Α., Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής