ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Άλωσε" το Παλαιό Φάληρο ο Πανιώνιος και πέτυχε σπουδαίο διπλό (8-9)

  01.02.2020 15:45       899

Με ένα μεγάλο "διπλό" μπήκε στην επανεκκίνηση τυο πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα -μετά τον Ολυμπιακό- που νικάει το Παλαιό Φάληρο μέσα στο Ρέστειο κολυμβητήριο, το οποίο "άλωσαν" και επικράτησαν με 9-8 για την 12η αγωνιστική, πρώτη του Β' γύρου.

Οι Νεοσμυρνιώτες, με καλή άμυνα και λύσεις σε κρίσιμα σημεία επιθετικά (και ιδαιίτερα στον  παίκτη παραπάνω) και με "πρώτα πιστόλια" τους Γιαννόπουλο και Αλεξίου προηγήθηκαν και με 9-5.

Το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ στο φινάλε, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τη νίκη, καθώς οι Φαληριώτες μείωσαν λίγο πριν από τη λήξη (0.33) στο τελικό 9-8. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 4.44 της 3ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Παλαιού Φαλήρου Καραγεωργόπουλος, ενώ στο 5.55 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητής του Παλαιού Φαλκήρου Αργύρης Θεοδωρόπουλος. Και οι δύο για έντονη διαμαρτυρία".

Ο αγώνας ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, ύστερα από απόφαση του συνδέσμου διαιτητών (ΣΕΔΥ), εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό σε βάρος του συναδέλφου τους Φάνη Ποσποτίκη στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας, στην αναμέτρηση της Α' Γυναικών Εθνικός – ΑΝΟ Γλυφάδας, την Παρασκευή (31/1) το βράδυ. Το ίδιο θα γίνει σε όλους τους αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-4, 3-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 2, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 3, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Κοντονής, Μανδαλιός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 1, Γεωργακόπουλος, , Σπούνερ, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 3, Κούκουνας, Αλεξίου 3, Γαβαλάς Σπ., Βέκκος, Δήμου 1, Σπάθας, Χέλμης, Μπουζαλάς 1.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής