ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Άλωσε το Περιστέρι ο Υδραϊκός, 11-7 τον ΓΣΠ και μόνος πρώτος στο G2

  05.03.2022 17:59       642

Ο Υδραΐκός συνεχίζει την ανοδική του πορεία στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς έκανε το "3 στα 3" στο G2, με ένα σπουδαίο "διπλό".

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη "άλωσε" και τη Χωράφα, επιβλήθηκε με 11-7 του ΓΣ Περιστερίου για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης και είναι πλέον μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του συγκεκριμένου γκρουπ (36 β.).

Με ένα ξέσπασμα στο τέλος του δεύτερου και σε ολόκληρο το τρίτο οκτάλεπτο, ο Υδραϊκός, που δούλεψε καλά στην άμυνα, βρήκε λύσεις και έφτιαξε σημαντική διαφορά υπέρ του, που του έδωσε την πολύτιμη νίκη στο φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ του ο Φώσκολος με 4 γκολ (φωτο αρχείου).

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 1-4, 2-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος 4, Άντζιτς 1, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής