ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

“Άλωσε” το Ποσειδώνιο και επέστρεψε στις νίκες ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 16-11 τον ΠΑΟΚ Domus Ergo

  04.10.2023 16:51       10620

Μετά το σοκ της εντός έδρας ήττας στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πανιώνιο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς “άλωσε” το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη και επιβλήθηκε με 16-11 επί του ΠΑΟΚ Domus Ergo, για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Έτσι η ομάδα του Βουγιατσίνοβιτς πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, όσες έχει και ο ΠΑΟΚ, που γνώρισε την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση. Ο ΝΟΒ επικεντρώνεται, πλέον, στην κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα (7/10, 19:00) για τη 2η αγωνιστική του LEN Champions League στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Μέχρι το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου, ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν διεκδικητής της νίκης. Εν συνεχεία, όμως, η ομάδα του Λαιμού επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να αυξήσει την διαφορά και να φτάσει στην τελική επικράτηση. Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο Νίκος Παπασηφάκης με τέσσερα γκολ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-16

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-6, 2-5, 4-1.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1,  Προσινικλής Ν., Καπράγκος 3, Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης 2, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καραντζάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΝΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 2, Ούμποβιτς 3, Παπαδηφάκης 4, Γούντχεντ Ντ., Καστρινάκης 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 3, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σπηλιόπουλος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής