ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Άλωσε το Ποσειδώνιο ο ΓΣ Περιστερίου, 7-4 τον ΠΑΟΚ DOMUS ERGO

  12.11.2022 16:44       543

Ο ΓΣ Περιστερίου έκοψε τη φόρα του ΠΑΟΚ Domus Ergo και κατάφερε να αποδράσει με ένα σπουδαίο "διπλό" από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 7-4 επί του Δικεφάλου του Βορρά, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών και ισοβάθμησε μαζί του στην 3η θέση και τους 12 βαθμούς.

Ήταν έναν ματς με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και με κλειστές άμυνες, με πιο σφιχτή και αποτελεσματική αυτή των φιλοξενούμενων. Οι Περιστεριώτες πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και το διαχειρίστηκαν σωστά μέχρι το φινάλε, με πλουραλισμό επιθετικά.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 1-1, 2-3.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρτντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης. Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 2, Καρούντζος 1, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης 1, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής