ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Άλωσε" τον Πειραιά ο ΑΝΟ Γλυφάδας με Στίβενσον, 11-8 τον Εθνικό

  14.10.2020 21:49       679

Με ηγέτη και σκόρερ τον έναν εκ των δύο νεοαποντηθέντων διεθνών Αμερικανών παικτών του, τον Μπέτζαμιν Στίβενσον, ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Πειραιά, στο παραδοσιακό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών.

Η νεανική ομάδα του Δημήτρη Μάζη "άλωσε" το κολυμβητήριο του Πειραιά και επικράτησε με 11-8 των κυανόλευκων, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα (είχε στην πρεμιέρα από τον Υδραϊκό) και δείχνει να βρίσκει το δρόμο της.

Οι Γλυφαδιώτες προηγήθηκαν με 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο τέλος του ημιχρόνου σε 5-5, αλλά στα δύο τελευταία οκτάλεπτα ο ΑΝΟΓ ήταν πολύ καλός στην άμυνα, βρήκε λύσεις στην επίθεσην κυρίως με τον 25χρονο διεθνή περιφερειακό του (Στίβενσον) ιαι τον συμπατριώτη Γούντχεντ, αλλά και τον Ηλιόπουλο και έφτασε δίκαια στη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-11

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-0, 1-3, 2-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Λατίνοβιτς, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 2, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 2, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 2, Πανταζόπουλος 1, Κόχειλα Ν. 1, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Καραμπάτης, Ζωγράφος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος, Μαυρωτάς Λ., Ηλιόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στίνβενσον 6, Φωτεινάκης, Χραλαμπόπουλος, Γούντχεντ 2, Μπακαλούμης, Πέρος, Γαλάνης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής