ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Δερβίσης

"Αν δώσουμε το 100% θα είμαστε ευχαριστημένοι"

  19.11.2012 16:01       955

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Εφήβων στο Μεσογειακό κύπελλο, ο Γιώργος Δερβίσης (17 τέρματα) μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις εμφανίσεις της ομάδας μας στο εν λόγω τουρνουά, την προσωπική του επίδοση, αλλά και  τις προσδοκίες του για το Παγκόσμιο του Περθ.

Για το Μεσογειακό δήλωσε: "Παρουσιαστήκαμε αρκετά δυνατοί στο Μεσογειακό, και δείξαμε πως είμαστε πολύ κοντά με όλες τις ομάδες. Κάναμε καλά παιχνίδια, βγάζοντας πράγματα που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις, τόσο σε επίθεση όσο και στην άμυνα".

Για την προσωπική του επίδοση και αν πιστεύει πως θα κάνει ανάλογες εμφανίσεις στην Αυστραλία είπε: "Το ότι έβαλα 17 τέρματα μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Θέλω να πω πως σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αλλά προήλθε από την ομαδική δουλειά της ομάδας. Στο Μεσογειακό έβαλα 17 γκολ, στο Περθ μπορεί να βγάλω 17 ασίστ και να σκοράρουν οι συμπαίκτες μου. Σημασία έχει η συνολική εικόνα της ομάδας, και όχι οι ατομικές διακρίσεις".

Τέλος, αναφορικά με τους στόχους της ομάδας μας στο Παγκόσμιο, τόνισε: "Όπως είπα, είμαστε κοντά με τις ομάδες από άποψη δυναμικότητας. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην οκτάδα και από 'κει και πέρα αν τα καταφέρουμε στην τετράδα, και γιατί όχι και στον τελικό. Αυτό σαφώς θα εξαρτηθεί από την απόδοσή μας. Αν όμως δεν καταφέρουμε κάτι από τα παραπάνω, πιστεύω πως αν κάνουμε καλές εμφανίσεις, ακόμη και τελευταίοι να βγούμε που λέει ο λόγος, πάλι ικανοποιημένοι θα είμαστε. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος