ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανάσα για το Παλαιό Φάληρο, 11-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  09.03.2019 15:45       819

Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών το Παλιό Φάληρο και έφτασε σε μια σπουδαία επικράτηση που του έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια και το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επικράτησε με 11-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Φαλήρου, για την 18η αγωνιστική, έφτασε στους 19 βαθμούς και περιμένει τον αγώνα του ΝΟ Χανίων με τον ΠΑΟΚ για να δει αν θα ανεβεί πιο ψηλά από την 9η θέση (δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση στην 8η) και, τουλάχιστον προσωρινά, να φύγει από τη ζώνη των πλέι άουτ. Ο ΑΝΟΓ, από την πλευρά του, έχασε έδαφος στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τις δυο ομάδες κοντά στο σκορ, μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (7-6). Στις αρχές της τέταρτης, οι Φαληριώτες με ένα ξέσπασμα και με τον Χαράλαμπο Τρούλο σε μεγάλη μέρα (πέτυχε 7 γκολ!), ξέφυγαν και με τρία γκολ διαφορά (9-6), φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 11-7.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-7.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 4-3, 4-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας 1, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 7, Ντε Σόουζα, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μαλανδράκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος 1, Κουτσιαλής 1, Μπραϊμης 3, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν., Γαλάνης, Σαλτερής, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής