ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανάσα για τον ΝΟ Χανίων, 9-8 τον Παναθηναϊκό σε συγκλονιστικό ματς

  30.11.2019 17:37       882

Σημαντική νίκη, με την οποία παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, πέτυχε στην έδρα του, στη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ο ΝΟ Χανίων, καθώς επιβλήθηκε με 9-8 επί του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο της κρητικής πόλης, σε ένα συγκλονιστικό και επεισοδιακό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα με 4-2, όμως η αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Γιάξα Κόσιτς αποδείχθηκε καθοριστική (5.45 πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου), αφού οι Χανιώτες με ένα σερί 5-0 σε αυτό το διάστημα των 4 λεπτών που έπαιξαν με παίκτη παραπάνω, μετέτρεψαν το σκορ σε 7-4.

Οι πράσινοι έκαναν μεγάλο αγώνα και έφεραν δύο φορές το παιχνίδι στο γκολ (7-6 και 9-8), ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με έναν διαιτητή, αφού ο Γιώργος Κραβαρίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο τέλος της τρίτης περιόδου. Το παιχνίδι παρακολούθησαν και περίπου 200 οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 2-4, 5-0, 1-2, 1-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 1, Βολτυράκης Β., Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ. 1, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 2, Γκαράνης 1, Σμιθ 3, Κατσαγούνος Γ., Σαλτερής.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής