ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανάσα για τον ΝΟ Χίου Astra Airlines, νίκη 7-2 επί του ΟΦΘ NEOTEX στη Θεσσαλονίκη

  05.01.2019 17:23       597

Μια μικρή βαθμολογική ανάσα, μετά από καιρό, πήρε ο ΝΟ Χίου Astra Airlines που επικράτησε του ουραγού ΟΦΘ NEOTEX με 7-2, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών και μάλιστα μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, κι ευελπιστεί ότι θα ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ήταν φυσικά πετυχημένο και το ντεμπούτο του Γιώργου Ντόσκα στον πάγκο της ομάδας του νησιού της μαστίχας (ήταν γραμμένος τυπικά στο φύλλο αγώνα ως έφορος και προπονητής φαίνεται ο Γιώργος Φουντούλης), που κατάφερε να περιορίσει με την καλή της άμυνα τα ατού του αντιπάλου και με ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο, κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα και να το διατηρήσει μέχρι το φινάλε.

ΟΦΘ NEOTEX - ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines 2-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 1-1, 0-1.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Φαρσαρής, Δανιήλ, Προσινικλής Π., Αληχανίδης Αβ., Γιώρτσιος, Τερτιρόπουλος, Παυλίδης, Αληχανίδης Β. 1, Δημητριάδης, Πισσίας, Ζαρκαντζάς, Βαχαρέλης 1, Φοροτζίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Λεμπετλής.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Φουντούλης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 3, Καρακούρος Μ., Τζελάτης 1, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 2, Μόκκας 1, Γκίλας, Γαβαλάς Σπ., Μπλάζεβιτς, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Γδύσης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής