ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / 13ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ/ Παπαδοπούλου

«Ανατριχίλα, και χαρά πάνω στο βάθρο»

  28.06.2014 19:59       1067

Χαρούμενη και ανακουφισμένη μετά την επιτυχία της να ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν η Νικολέτα Παπαδοπούλου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ υποβρύχιας κολύμβησης, κατά την 2η ημέρα των αγώνων στα Χανιά.

Για την 17χρονη αθλήτρια του ΑΝΟ Αργυρούπολης που προπονείται με τον Μιχάλη Σουσούνη ήταν το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην διοργάνωση μετά το αντίστοιχο της πρεμιέρας με την ομάδα μας στα 4χ200μ επιφάνειας.

«Πριν τον τελικό δεν ήξερα τι να περιμένω. Έλεγα μέσα μου ότι πρέπει να κερδίσω μία από τις δύο Ρωσίδες για να έχω ελπίδες να κατακτήσω μετάλλιο και τα κατάφερα. Μετά το μετάλλιο στη σκυτάλη χτες δεν είχα άγχος. Είχα δουλέψει όλη τη χρονιά. Τώρα έχω αύριο και το 50άρι στην άπνοια όπου έχω τον 4ο χρόνο. Πάνω στο βάθρο ένιωσα ανατριχίλα, χαρά και ανακούφιση. Στην εξέδρα ήταν οι γονείς μου και οι φίλοι μου. Νιώθω πολύ ευχάριστα γι αυτό», υπογράμμισε.

 

Αγαπητού και Κουρλάκης

Την ικανοποίηση τους από την εμφάνιση τους στους τελικούς που αγωνίστηκαν εξέφρασαν η Βασιλεία Αγαπητού και ο Σταύρος Κουρλάκης. Η πρώτη ήταν 6η στα 400μ επιφάνειας και ο δεύτερος 5ος στο αντίστοιχο αγώνισμα των νέων.

Αγαπητού: «Μετά την χτεσινή μου εμφάνιση νομίζω ότι σήμερα τα πήγα καλύτερα και επανήλθα. Νιώθω ότι είμαι σε καλή πλέον κατάσταση και ευελπιστώ ότι αύριο στο 800άρι που είναι και το αγώνισμα μου θα πάω ακόμη καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένη τόσο από τη θέση που κατέλαβα όσο και από την επίδοση που σημείωσα. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι μέσα στην πατρίδα σου και να σε εμψυχώνουν από την εξέδρα. Πέρυσι στο Σέτσιν ακούγαμε μόνον τους συναθλητές μας από την εξέδρα. Είμαι περήφανη που τιμάμε τη σημαία μας».

Κουρλάκης: «Δεν είχα δουλέψει για το 400άρι αλλά παρόλα αυτά η θέση μου είναι πολύ καλή. Στο 800άρι πιστεύω ότι μπορώ να πάω ακόμη καλύτερα. Είναι σημαντικό να γίνονται στη χώρα σου τέτοιοι σημαντικοί αγώνες. Σου ανεβάζουν τη ψυχολογία, σου δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο».

ΧΑΝΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ