ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α' ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανατροπή και ο ΝΟ Λάρισας, 8-6 τη ΝΕΠ στην Πάτρα

  28.09.2019 20:18       849

Ημέρα ανατροπών ήταν τελικά η 1η αγωνιστική στον Β' Όμιλο της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α' Γυναικών. Αμέσως μετά από αυτήν του Νηρέα Χαλανδρίου στη Νέα Σμύρνη εις βάρος του Πανιωνίου, κάτι ανάλογο πέτυχε και ο ΝΟ Λάρισας στην Πάτρα επί της ΝΕ Πατρών.

Η ομάδα της Λάρισας πήρε τη νίκη με 8-6 επί της ΝΕΠ στο κολυμβητήριο "Αντ. Πέπανός", παρότι είχε βρεθεί να χάνει με 5-2 και με 6-3, στις αρχές της τελευταίας περιόδου χάρη σε τέρμα της Μπιτσάκου.

Από εκείνο το χρονικό σημείο ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους οι Λαρισαίες και με δυο γκολ της Μελίνας Καριπίδου (κορυφαίας σκόρερ με 5 γκολ) και ένα της  Αναστασίας Πατούνα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, στο 2.54 πριν από τη λήξη. Σε εκείνο το σημείο η ψυχολογία των Θεσσαλών ήταν στα ύψη, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν φτάνοντας σε ακόμα δύο γκολ με τη Θεσσαλονικιά περιφερειακό.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 6-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 1-1, 1-5.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου, Λούδη Ε., Γεωργίου, Παπαδοπούλου Αφ., Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου Κ. 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου 3, Μανιάτη, Λυκοθανάση 2, Μιχαηλίδου Δ., Ζαφειράκη, Κιούρκα.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Τουλουμτζίδου, Πουστινίκοβα 1, Καριπίδου Μ. 5, Κολτσίδα, Λαμπρονίκου, Τερζή 1, Χασιώτη, Πατούνα 1, Πετάση, Τσιάρα, Καριπίδου Ηρ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής