ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετα και με μικρούς ο ΝΟ Βουλιαγμένης 20-3 τον ΝΑΟ Κέρκυρας

  05.04.2013 20:17       953

ΦΩΤΟ: Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Βλαχόπουλος

Με έναν ωραίο απογευματινό περίπατο στο κολυμβητήριό του στο Λαιμό ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε εύκολα με 20-3 τον ΝΑΟ Κέρκυρας στο ματς που εκκρεμούσε από την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και εδραιώνεται μόνος στη 2η θέση ξεφεύγοντας έξι βαθμούς από τον τρίτο ΝΟ Χίου.

Ο προπονητής του ΝΟΒ Τεό Λοράντος έβαλε πολλούς νεαρούς στη σύνθεση, οι οποίοι μάλιστα πήραν χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνίστησαν, ενώ άφησε εκτός βασικούς όπως ο Χρήστος Αφρουδάκης και ο Γούνας.

Οι μπέμπηδες του ΝΟΒ θα παίξουν αύριο Σάββατο κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο ΝΟ Χανίων, πάλι στο Λαιμό, για την 18η αγωνιστική, ενώ ο ΝΑΟ Κέρκυρας φιλοξενείται στο κλειστό του Πειραιά, επίσης ως τυπικά γυπεδούχος, από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Βουλιαγμένης, εξάλλου, θα δώσει και τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, την Κυριακή για την 20η αγωνιστική στην έδρα της κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 20-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-0, 4-0, 6-2, 4-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Χατζηδάκης, Κομάντινα 1, Ελμισιάν 1, Βελώνιας, Μαυρωτάς Λ., Καρούντζος, Βλαχόπουλος 4, Καπετανάκης 2, Τίγκας 4, Βουλγαράκης 2, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος 3, Μασμανίδης 3.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Σουντιώνης, Μεζίλης 1, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 1, Καλούδης, Βογιατζόγλου, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Τριαντάφυλλος, Παπασπυρόπουλος, Κουλούρης, Κραουνάκης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζογώπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής