ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άνετα ο Εθνικός, 16-3 το ΝΟ Ρεθύμνου

  08.05.2013 17:56       774

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Εθνικός, επικράτησε με 16-3 του ΝΟ Ρεθύμνου στον Πειραιά για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Οι Πειραιώτισσες επέβαλαν από το ξεκίνημα τον δικό τους ρυθμό, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ρέθυμνο, το οποίο κατάφερε να σκοράρει μόνο στο τελευταίο οκτάλεπτο, όταν το σκορ είχε φτάσει στο 12-0 πια. Ο Εθνικός παραμένει 5ος στη βαθμολογία, κυνηγώντας τον 4ο Τρίτωνα Αμαρουσίου, με τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή να είναι επιτακτική ανάγκη, αν θέλει να έχει η ομάδα του Πειραιά ελπίδες να μπει στα πλέι-οφ.
Από την άλλη το Ρέθυμνο, όπως και στο χθεσινό αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, δεν κατάφερε να σκοράρει σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Η κρητική ομάδα παραμένει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίκανα με 10 βαθμούς και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Τρίτωνα Αμαρουσίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 16-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 5-0, 2-0, 4-3

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Κατσούλης): Λεοντσίνη, Ζέκου, Χαραλαμπίδου, Κουγιουμτζή Μ., Ασουμανάκη 2, Μπίσμπα 1, Κουγιουμτζή Ν. 3, Κούβδου 1, Καραλόγου 1, Παντελίδου, Αντωνάκου 6, Σολανάκη 2, Σταματιάδου

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Πίσσα, Φαρμάκη Μ., Φραγκιουδάκη, Παλληκαράκη, Αλεξάκη 1, Μανωλιουδάκη, Μοσχοφίδου, Μανουσάκη 1, Φαρμάκη Ε., Πατσαχάκη 1, Πενταράκη

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κατσαρός

Αλυτάρχης: Εγωγιάννης Πέτρος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος