ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Άνετα τη νίκη ο Πανιώνιος, 12-6 την ΑΕΚ

  14.01.2023 18:54       655

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε γρήγορα το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον ΓΣ Περιστερίου και επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 12-6, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, επί της ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Η Ένωση, παρά την ήττα της, παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, καθώς ευνοείται στην τελική ισοβαθμία με τον Υδραϊκό (που νίκησε τον Παναθηναϊκό).

Χωρίς τον Σπούνερ, αλλά με τους υπόλοπους παίκτες κανονικά στη διάθεση του Δήμου, ο Πανιώνιος "καθάρισε" σε ρυθμούς ρελαντί τη νίκη και αύξησε τη διαφορά στο φινάλε. Κορυφαίοι σκόρερ του οι Κοπελιάδης (5 γκολ) και Γούνας (4).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 12-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 3-3, 5-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 5, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Γούνας 4, Κατραούρας, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Λοράντος, Γεωργακόπουλος.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος 1, Μαρινάγης, Παπάκος, Στελλάτος 1, Αράι 2, Νατσούλης, Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παντελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής