ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετα το πρώτο βήμα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-2 τον ΝΟ Χίου

  24.04.2013 16:15       850

ΦΩΤΟ: Μονομαχία του Τίγκα (που ήταν πρωταγωνιστής για τον ΝΟΒ με 5 γκολ) με τον Γιάννη Κόχειλα

Πιο εύκολα κι απ' όσο οι ίδιοι υπολόγιζαν, πήραν τη νίκη οι παίκτες του ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Λοράντου επιβλήθηκε με 10-2 του ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς, καθώς χρειάζεται μία ακόμα νίκη.

Επόμενη συνάντηση των δύο την Παρασκευή 26/4 (16.30) στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας.

Από την αποστολή του ΝΟΒ έλειπε ο τραυματίας Αλέξανδρος Γούνας που υποβάλλεται σε θεραπεία για να προλάβει τους τελικούς του πρωταθλήματος και το φάιναλ φορ του κυπέλλου, ενώ συμπεριελήφθηκε ο Καρούντζος, αλλά δεν αγωνίστηκε καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα εντελώς τον δικό του τραυματισμό.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 10-2

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 3-0, 2-0, 1-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν 1, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ. 2, Καρούντζος, Βλαχόπουλος 1, Μαυρωτάς, Τίγκας 5, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 1, Μιμίδης, Κατσουλάκης 1, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος, Γαβαλάς, Χατζηκυριακάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσαρός

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής