ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Άνετα το πρώτο βήμα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-3 τον ΝΟ Χίου

  15.05.2018 17:46       873

Προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επικράτησε άνετα με 10-3 του ΝΟ Χίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της Β' φάσης των πλέι οφ (ημιτελικοί) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την Τρίτη (15/5) το απόγευμα.

Οι Βουλιαγμενιώτες έκαναν έτσι το 1-0 στις νίκες και χρειάζονται μία ακόμα για να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης. Ο δεύτερος αγώνας της συγκεκριμένης σειράς των ημιτελικών είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 17/5, στις 18.30, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας.

Οι παίκτες του Λούδη κυριάρχησαν στο συγκεκριμένο ματς από το ξεκίνημα, με πολύ καλή άμυνα και παίρνοντας από νωρίς μια μεγάλη διαφορά, καθώς βρήκαν εύκολα λύσεις στην επίθεση (κυρίως με τον Σολανάκη που πέτυχε 4 γκολ) και στο δεύτερο ημίχρνο χαλάρωσαν και κράτησαν δυνάμεις για τη συνέχεια.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 10-3

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-2, 3-0, 1-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 2, Χρυσσπάθης, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 4, Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής