ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Άνετα το προβάδισμα ο Απόλλων Σμύρνης, 13-6 τον ΠΑΟΚ

  21.04.2021 14:20       745

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/4) ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς επιβλήθηκε με 13-6 επί του ΠΑΟΚ στην τυπική του έδρα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνας της Α' φάσης των πλέι οφ και προηγείται πλέον με 1-0 στις νίκες.

Ο Απόλλων, την Παρασκευή (23/4) θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα και εάν επικρατήσει θα κερδίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα βρει τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ θα γίνει τρίτο ματς στην έδρα του Απόλλωνα (η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες).

Η ομάδα του Δεληγιάννη, με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 7-2 στο ημίχρονο, συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό μέχρι το φινάλε. Πρώτοι σκόρερ του αγώνα και του Απόλλωνα ήταν οι Γούνας, Μοσκόφ και Σολανάκης με τρία γκολ ο καθένας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ 13-6

Οκτάλεπτα: 4-0, 3-2, 3-2, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιττέλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Νάνος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Νίκος Βασιλείου

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάνης Κορακής