ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Άνετη εκτός έδρας επικράτηση για την ΑΕΚ, 11-3 τον Ηλυσιακό

  22.02.2023 21:38       723

Η ΑΕΚ πέρασε άνετα από την έδρα του Ηλυσιακού, επί του οποίου επιβλήθηκε με 11-3 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του G2 της Β' φάσης της Α1 πόλο Ανδρών και πήρε και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της από την ομάδα των Ιλισίων στον πρώτο γύρο της Β' φάσης. Έτσι η Ένωση έφτασε στους 24 βαθμούς και διεκδικεί στα ίσα την είσοδο στην προνομιούχο πρώτη δυάδα της βαθμολογίας του G2 γκρουπ. Ο Ηλυσιακός έμεινε προτελευταίος με 7 βαθμούς.

Με βασικό όπλο της την άμυνα, η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, επέβαλε τον ρυθμό της και με κορυφαίο σκόρερ τον Αράγια (4 γκολ) έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-3, 0-2, 2-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς, Αλευρόπουλος, Μαυρομάτης, Λεμπέσης 1, Δήμου Π., Καραβιώτης, Αράι, Τσιστράκης, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Τσιφτσής.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Κατσούλης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Γκάτσος 1, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Κούκιος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής