ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ/ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Άνετη επικράτηση για την Εθνική Ανδρών (12-6) επί της Γαλλίας

  21.06.2013 19:20       836

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών επιβλήθηκε της Γαλλίας με σκορ 12-6 στη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου των 17ων Μεσογειακών Αγώνων, που διεξάγονται στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα και φρόντισε να το δείξει από το ξεκίνημα, αφού κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της, φτάνοντας στη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα ματς στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Για την Ελλάδα τα ματς στη Μερσίνη έχουν χαρακτήρα προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης που για το φετινό καλοκαίρι αποτελεί το μεγάλο στόχο της ανανεωμένης εθνικής ομάδας πόλο.

Ο Αλεξάνδρος Γούνας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε στο σημερινό ματς (και με τη Σερβία δεν είχε παίξει) λόγω του τραυματισμού του, ενώ αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση εναντίον των Ιταλών αύριο. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Δελακάς, που δεν αγωνίστηκε και εκείνος κόντρα στους Σέρβους, έπαιξε κανονικά σήμερα με τη Γαλλία.

Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει μία, από τις δύο πρώτες θέσεις του Α’ ομίλου και στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Ιταλία (15:00 ώρα Ελλάδας), θα διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο. Εάν τα καταφέρει, στους ημιτελικούς θα βρει απέναντί της την Ισπανία. Διαφορετικά, θα αντιμετωπίσει εκεί τη χρυσή ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Κροατία.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος