ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Άνετη η πρόκριση του Ολυμπιακού στο F-4, 13-6 τον Πανιώνιο (pics)

  02.03.2022 20:37       842

Ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών - stoiximan.gr της υδατοσφαίρισης και θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα του στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν άνετα με 13-6 επί του Πανιωνίου, στον μεταξύ τους νοκ άουτ προημιτελικό, το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και προκρίθηκαν στο Final-4 (15-16/4).

Παρά το γεγονός ότι οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται αυτήν την εποχή σε εξαιρετική κατάσταση (με τη γενικότερη εκπληκτική πορεία τους στο πρωτάθλημα και την πρόσφατη νίκη τους επί του ΝΟ Βουλιαγμένης), εντούτοις δεν κατάφεραν να αντισταθούν στη μεγάλη πίεση των παικτών του Βλάχου και υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της ομάδας του Πειραιά, που είχε βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό επιθετικά και έχτισε τη διαφορά κυρίως στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-6

Οκτάλεπτα: 3-2, 6-2, 3-1, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Σπούνερ 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Μοσκόφ 1, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Μοσχοβέλης, Μαυράκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Χριστοφοράτος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής