ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετη νίκη του Εθνικού, 19-4 τους νεαρούς του ΠΑΟΚ

  02.07.2020 22:36       706

Ο τυπικά φιλοξενούμενος, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", Εθνικός νίκησε εύκολα με 19-4 τον (τυπικά) γηπεδούχο ΠΑΟΚ (που κατεβαίνει με τους παίκτες των Νέων), στον αγώνα που έγινε την Πέμπτη (2/7) το βράδυ και άνοιξε την αυλαία της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Ο Εθνικός ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας, φτάνοτας στους 32 βαθμούς, δύο μπροστά από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος, όμως, θα πάρει στο τέλος της αγωνιστικής τους τρεις βαθμούς της νίκης επί του ΝΟ Χανίων, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και θα επανέλθει 5ος (έναν βαθμό μπροστά). Έτσι η υπόθεση 5η θέση στην τελική κατάταξη, που δίνει ευρωπαϊκή έξοδο, θα κριθεί στην 22η και τελευταία αγωνιστική, όπου ο Εθνικός αντιμετωπίζει το Παλαιό Φάληρο και ο ΑΝΟ Γλυφάδας τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4-19

Οκτάλεπτα: 1-6, 0-3, 1-6, 2-4.

ΠΑΟΚ (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Κουτσαντάς, Κεφαλάς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 1, Ιωσήφ 1, Σγουρίδης, Παπαδόπουλος Δ. 1, Βόλφης, Σιδηρόπουλος 1, Ζεγλίνας, Πατσίκας, Λαλιάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Θαλασσινός 3, Κουτσιαλής 1, Βαλιανάτος, Τοράκης 5, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης 3, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης, Καραβιώτης, Ζωγράφος 1, Ματθαίου, Μπελέσης 2, Ξυλούρης 2.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής