ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Άνετη πρόκριση για τον Ολυμπιακό στους «4», 18-9 τον Υδραϊκό

  21.05.2021 19:18       519

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να επιβεβαιώσει και τον τίτλο του φαβορί στον τρίτο προημιτελικό της ημέρας, στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης, την Παρασκευή (21/5). Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν άνετα με 18-9 του Υδραϊκού και προκρίθηκαν στον αυριανό ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του τελευταίου προημιτελικού της ημέρας Απόλλων Σμύρνης - ΝΟ Βουλιαγμένης (ξεκινάει στις 20.00).

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, οι παίκτες του δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και είχαν πάλι πρώτο σκόρερ τον Γενηδουνιά με 6 γκολ. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν και νέα παιδιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 18-9

Οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 5-2, 5-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 6, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης , Μουρίκης, Καπότσης 3, Χρυσοσπάθης, ϊρβινγκ, Γραμματικός, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης 1, Θαλασσινός 2, Κοκκινάκης, Μπάκας Ν., Μπάκας Χ., Μπλάνης 1, Τζόκας, Φώσκολος 2, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Καμαμβόκης, Χατζηγούλας 2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχες: Δημήτρης Γαλήνας, Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής