ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετο πέρασμα από Πειραιά και πρώτη νίκη του Παλαιού Φαλήρου, 11-4 τον Εθνικό

  03.03.2021 22:29       614

Στο ματς που ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, το Παλαιό Φάληρο πήρε άνετα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με 11-4 επί του Εθνικού, έφτασε στους 4 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία) και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι Φαληριώτες επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Πρώτος σκόρερ τους τους ο Αμερικανός Χούπερ με 3 γκολ. Το ματς άργησε να ξεκινήσει επειδή καθυστέρησε η άφιξη του γιατρού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 4-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 0-2, 2-5.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Ζωγράφος, Καραβιώτης 1, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 2, Πανταζόπουλος, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Καραμπατης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 3, Παπαδημητρίου, Κόκκινος, Ραμίρεζ 1, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 2, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχειλίδης 2, Γκαράνης, Μητράκος, Κοντονής 1, Κουρμελές.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής