ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετο πέρασμα από τον Βόλο ο ΓΣ Περιστερίου, 12-4 τον ΟΥΚ

  27.03.2021 16:59       818

Επέστρεψε στις νίκες (μετά τη μοναδική του ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον ΝΟΒ στο ντέρμπι) και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα πόλο Ανδρών ο νεοφώτιστος ΓΣ Περιστερίου, που στη νέα επανεκκίνηση και στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, νίκησε εκτός έδρας, αυτή τη φορά στον Βόλο, με 12-4 τον τοπικό ΟΥΚ Βόλου. Παραμένει έτσι μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι Βολιώτες κατάφεραν να αντισταθούν μόνο στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, που τελείωσε ισόπαλο 2-2. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Κώστα Λούδη που, με μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ τον Διονύση Καρούντζο, ο οποίος πέτυχε 5 γκολ, επέβαλε τον ρυθμό της, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Αυτή ήταν και η πέμπτη νίκη φέτος για τον ΓΣ Περιστερίου, σε επτά αγώνες (5-1-1) και είναι δεύτερος με 16 βαθμούς. Από την πλευρά της ο ουραγός της κατάταξης ΟΥΚ Βόλου έμεινε έμεινε στους 3 βαθμούς.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-12

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-6, 1-3, 0-1.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου, Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος 1, Μακρής, Στεργίου, Χαμίτης, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας 1, Μπόμπος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 5, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Γιώργος Αχλαδιώτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάνης Κορακής