ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετο πέρασμα του Απόλλωνα Σμύρνης από την Πάτρα, 13-8 τον ΝΟΠ

  04.10.2023 18:17       13496

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε άνετα το νικηφόρο αποτέλεσμα στη φυσική έδρα του ΝΟ Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Η “ελαφρά ταξιαρχία”κατάφερε να πάρει το “διπλό” κόντρα στους Πατρινούς, με 13-8 και να φτάσει στους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στον Α' Όμιλο (εκκρεμεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό από την 1η αγωνιστική) και ετοιμάζεται πλέον για το σαββατιάτικο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Σαβόνα.

Ο Απόλλων κατάφερε να προηγηθεί με 13-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα το απίστευτο επιθετικό κρεσέντο του νεαρού διεθνή του ΝΟ Πατρών Απόστολου Γεωργαρά, ο οποίος πέτυχε κάτι που δύσκολα έχουμε συναντήσει στο παρελθόν για παίκτη ηττημένης ομάδας, καθώς σκόραρε και τα οκτώ γκολ της ομάδας του.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-13

Οκτάλέπτα: 2-2, 1-4, 1-7, 4-0.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 8, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης, Κρεμανταλάς, Γαβαλάς Ι., Τσασερλής, Λαμπάτος, Μπετχαβάς. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 2, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης 2, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής