ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από Θεσσαλονίκη, 16-4 τον ΠΑΟΚ

  31.03.2021 16:49       628

Με άνεση πέτυχε την έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα (σε επτά αγώνες, αφού έχει έναν λιγότερο) ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκαν με 16-4 επί του ΠΑΟΚ, μέσα στο Ποσειδώνο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και έφτασαν τους 18 βαθμούς, ενώ περιμένουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Χίου για να δουν εάν θα είναι δεύτεροι ή τρίτοι στη βαθμολογία πίσω από τον πρωτοπόρο ΝΟ Βουλιαγμένης (24β).

Με βασικό όπλο την πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή μια ευρεία διαφορά και έφτασαν χαλαρά στην επικράτηση. Ο ΠΑΟΚ χάνει προς το παρόν τη θέση στην εξάδα, αλλά θα παλέψει στη συνέχεια για να βγει στα πλέι οφ.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-16

Οκτάλεπτα: 0-4, 1-5, 2-5, 1-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βασίλειος, Νικολαΐδης Ι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 4, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

Διαιτητές: Σπανούδης, Καρούλης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής