ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετος και στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός, 15-5 τον ΑΝΟΓ

  02.02.2019 18:20       623

Διατηρεί το απόλυτο των νικών ο Ολυμπιακός, στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς πέτυχε τη 14η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, αφού που επιβλήθηκε με 15-5 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος».

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να χτίσει διαφορά τριών γκολ από την αρχή του αγώνα (0-3 η πρώτη περίοδος) και στη συνέχεια χωρίς να φορτσάρει έφτασε στην επικράτηση. Κορυφαίος σκόρερ των ερυθρολεύκων ο Ομπράντοβιτς που πέτυχε 6 γκολ.

Από τη μεριά του ο ΑΝΟ Γλυφάδας (που δεν είχε τον προπονητή του Δημήτρη Μάζη στον πάγκο λόγω τιμωρίας) στάθηκε ανταγωνιστικός μόνο στο δεύτερο οκτάλεπτο κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-15

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-2, 1-5, 2-5.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ηρειώτης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος 1, Κουτσιαλής 1, Γέμελος, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Κάκαρης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ομπράντοβιτς 6, Χαλυβόπουλος Αρ.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής