ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Άνετος και στο νησί της μαστίχας ο Ολυμπιακός, 21-5 τον ΝΟ Χίου και "9 στα 9" πριν από την Τιφλίδα

  23.11.2022 18:51       530

Με άνεση έφτασε και στην ένατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες ο Ολυμπιακός, στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς νίκησαν με 21-5 τον ΝΟ Χίου στο Ιωνικό Κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, για την 9η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος, διατήρησαν το απόλυτο και τη μοναξιά της κορυφής (27 β.)

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θα ρίξουν το βάρος στην εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στις 29/11, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει στην πρεμιέρα την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο στον Πειραιά).

Ο Ολυμπιακός ήταν απολύτως κυρίαρχος στο ματς της Χίου όπου επτά γκολ πέτυχε για τους ερυθρόλευκους ο Σέρβος άσος τους Φίλιπ Φιλίποβιτς (φωτο).

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-21

Οκτάλεπτα: 1-7, 1-6, 2-5, 1-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης 1, Παππάς 1, Γιαϊτσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου, Βέκκος, Γιανναράς, Αμπάζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 2, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Φιλίποβιτς 7, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Λιαντζίρης.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής