ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α’ ΦΑΣΗ

Άνετος και στο ντέρμπι κορυφής ο Ολυμπιακός, 19-10 τον Πανιώνιο

  19.11.2022 16:14       603

Δυνατός και απόλυτα κυρίαρχος εμφανίζεται και στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, με φόρα από τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Προ Ρέκο, επιβλήθηκαν άνετα και επί του Πανιωνίου με 19-10 στο -κατ´ ευφημισμόν, όπως αποδείχτηκε- ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής του Β´ Ομίλου, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και διατήρησε το απόλυτο των νικών, έχοντας τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Οι Πειραιώτες κυρίαρχησαν από το ξεκίνημα και επέβαλαν τον ρυθμό τους μέχρι το φινάλε με καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19-10

Οκτάλεπτα: 6-2, 5-1, 3-3, 5-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 2, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάντζε 2, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής