ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός, 8-6 τον Νηρέα Χαλανδρίου στο Γουδή

  19.11.2022 18:58       596

Πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 8-6 του Νηρέα Χαλανδρίου, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, για την 8η αγωνιστική του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι πράσινοι πέτυχαν έτσι την πέμπτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και καθώς έχουν και μια ισοπαλία, έφτασαν στους 16 βαθμούς και εδραιώνονται μόνοι στην 3η θέση της βαθμολογίας του Ομίλου.

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες, το "τριφύλλι" είχε τον έλεγχο από το δεύτερο οκτάλεπτο, προηγήθηκε με 5-2 και στη συνέχεια με 7-3. Ο Νηρέας έκανε φιλότιμες προσπάθειες, κατάφερε να μειώσει σε 7-5, αλλά ο Χατζηγούλας έγραψε το 8-5 στο 3.21 πριν από τη λήξη και οριστικοποίησε τη νίκη των πρασίνων. Απλά οι Χαλανδριώτες μείωσαν στο τελικό 8-6, στα 15 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 8-6

Οκτάλεπτα: 1-1, 5-1, 1-3, 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης 2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 1, Παπαδημητρίου 4, Χριστοφορίδης, Καρύδης, Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 1, Γκαράνης, Τσιρώνης, Στυλιανάκης, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Κουρμελές Γ.

Διαιτητές: Μπιράκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής