ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Στ. Παπαρούνας

"Ανέβηκα στον βατήρα για να τα δώσω όλα για όλα"

  28.02.2012 17:33       1310

Για την μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Λονδίνο, και την διαφαινόμενη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν στην ίδια πόλη, μίλησε ο καταδύτης Στέφανος Παπαρούνας (ΦΩΤΟ). Ο νεαρός αθλητής, μοιράστηκε τις σκέψεις του πριν από τις βουτιές, που του χάρισαν εν τέλει την δεύτερη θέση στο αγ'ωνισμα των 3 μέτρων Τραμπολίνο.

Αρχικά ο Παπαρούνας, τόνισε πως ήταν ένας αγώνας δίχως αύριο, και πως γνώριζε ότι έπρεπε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει τον πολυπόθητο στόχο του. «Μπήκα στον χώρο που θα γινόταν ο αγώνας, και είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να τα δώσω όλα. Ήξερα πως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Έτσι πριν από κάθε άλμα μου, σκεφτόμουν πως πρέπει, και πως μπορώ να το κάνω. Έπρεπε να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Τέλος, μίλησε για την αναμονή του, όσον αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλά βέβαια έχω αρκετές πιθανότητες να προκριθώ με αυτήν την θέση. Στόχος μου από την αρχή ήταν να πιάσω την πρώτη ή την δεύτερη θέση. Και τελικώς τα κατάφερα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον συναθλητή του, Αλέξανδρο Μάνο, τον οποίο χαρακτήρισε άτυχο για την κατάταξή του. «Ο Αλέξανδρος ήταν άτυχος. Έπεσε σε δύσκολο πρόγραμμα και τελικά δεν τα κατάφερε. Κι εγώ όμως, για να λέμε την αλήθεια, δεν έκανα καλό πρώτο άλμα, αλλά μετά, ευτυχώς μπόρεσα και το διόρθωσα».