ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 Ανδρών

Ανέβηκε κορυφή προσωρινά ο ΝΟ Βουλιαγμένης 6-3 τον ΝΟ Χίου στο ντέρμπι

  15.02.2012 20:10       1390

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών στην Υδατοσφαίριση. Οι μπέμπηδες του Τεό Λοράντου επιβλήθηκαν δίκαια του ΝΟ Χίου με 6-3 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και πέρασαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 3η την ομάδα του νησιού της μαστίχας. Η ομάδα της Βουλιαγμένης περιμένει το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΝΟ Χανίων που γίνεται αύριο Πέμπτη για να δει αν θα παραμείνει 1η ή, θα βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής.

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε από το ξεκίνημα με 3-0, οι Χιώτες μείωσαν σε 3-2, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με πολύ καλή άμυνα, τον τερματοφύλακά τους Κώστα Τσαλκάνη σε μεγάλη μέρα και τον Αλέξανδρο Γούνα πρώτο σκόρερ (ΦΩΤΟ) με καθοριστικά γκολ, έφτασαν στη σπουδαία επικράτηση.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 6-3

(3-0, 0-2, 2-1, 1-0)

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελόνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 1, Κατσαούνης, Γούνας 3, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουιζίδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Βαγγέλης Ρούπακας): Καραμπέτσος, Μιράλης, Ράντεν, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Κανδιόγλου, Ντόσκας 1, Χατζηδάκης, Φουντούλης, Βλοντάκης 1, Γαβαλάς, Μισεντζής, Πισσίας, Βορριάς.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Βασιλείου

Από το Γραφείο Τύπου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΚΗΣ