ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανέβηκε ο ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων στην Α1 - Υποβιβάστηκαν οι ΝΟ Χίου και ΠΑΟΚ στη Β'

  26.07.2015 21:15       1271

Ο ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων είναι η ομάδα που παίρνει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (Α1) των Γυναικών και παράλληλα αναδεικνύεται πρωταθλητής στην Α2 Γυναικών με την ολοκλήρωση απόψε των αγώνων της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος στον Όμιλο των πλέι οφ στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Επεισοδιακό στις εξέδρες ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ομίλου ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ιωνικό.

Από τον Όμιλο των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, όπου ολοκληρώθηκαν, επίσης σήμερα, οι αγώνες στο κολυμβητήριο της Λάρισας, υποβιβάστηκαν στην Β' Εθνική ο ΝΟ Χίου και ο ΠΑΟΚ (δύο τελευταίες στην τελική κατάταξη).

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΕΪ ΟΦ (Κολυμβητήριο Ιλίσιο):

ΝΕ Πατρών - Ιωνικός 5-5, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων - Ηλυσιακός 7-6, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων - ΝΕ Πατρών 4-15, Ηλυσιακός - Ιωνικός 6-5 (Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: Οπαδοί του Ηλυσιακού πετούσαν αντικείμενα και ποτήρια με καφέδες στους οπαδούς του Ιωνικού και έγινε σύρραξη στην εξέδρα, με συνέπεια να διακοπεί ο αγώνας για περίπου 25 λεπτά. Κατέφθασε γρήγορα ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Ιλίσιο, τα πνεύματα ηρέμησαν και τοπαιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 6

..................................................

2. ΝΕ Πατρών 5

3. Ηλυσιακός 4

5. Ιωνικός 1

ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (Κολυμβητήριο Λάρισας):

ΝΟ Χίου - Νηρέας Χαλανδρίου 7-12, ΠΑΟΚ - ΝΟ Λάρισας 4-10.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. Νηρέας Χαλανδρίου 9

2. ΝΟ Λάρισας 6

...............................................

3. ΝΟ Χίου 3

4. ΠΑΟΚ 0

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής