ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανέβηκε πάλι 2ος ο Απόλλων Σμύρνης, 9-7 τον Εθνικό

  26.01.2019 19:38       640

Μετά από την παρένθεση της ήττας του την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό, ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε την καταπληκτική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη επιβλήθηκε δύσκολα με 9-7 του Εθνικού Πειραιά, για την 13η αγωνιστική, στο κολυμβητήριο Γουδή, και εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΝΟ Βουλιαγμένης (από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά) ανέβηκε και πάλι στη 2η θέση της βαθμολογίας (συγκομιδή 10 νίκες και 30 β.).

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με τον Εθνικό να κοντράρει γερά και να μην αφήνει τον αντίπαλό του να ξεφύγει στο σκορ (μόλις προηγείτο ο Απόλλων με ένα γκολ, οι Πειραιώτες ισοφάριζαν). Οι Απολλωνιστές κατέφεραν τελικά να ξεφύγουν με τρία γκολ στις αρχές τις τέταρτης περιόδου, 9-6, και η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού μείωσε στο τελικό 9-7. Κορυφαίος σκόρερ και πάλι για τον Απόλλωνα ο Μοσκόφ με 5 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 2-1, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Αναγνωστόπουλος, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 5, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιανουρής, Ξανθόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής